top of page

A te kezed munkája egy versenyautón.

2 hete pályázatott hirdettünk új partnerünkkel, a Viwa Vitaminwater-rel közösen, akik személyében egy fiatalos és formabontó támogatót ismerhettünk meg. 

Közös pályázatunkat az alapján álmodtuk meg, hogy szeretnénk közelebb hozni a követőinket magával az FRC-11 projekttel, természetesen mindezt úgy, hogy megfelelő jutalomban is tudjuk részesíteni a kreatív munkákat.


Az idei versenyautónk lesz az első, mely rendelkezik majd motorborítással. Ez egy olyan mérföldkő a csapat életében, amit szerettünk volna közösen megünnepelni veletek, ezért úgy döntöttünk, tervezzétek meg ti a kinézetét.

 

Az egész izgalmát az adja, hogy idei festésünk a Rollout eseményünkig még nem publikus, így várhatóan egy nagyon eltérő elem lesz ez az autón, ami merőben kitűnik majd a többi közül, de éppen ezt szerettük volna elérni veletek.

 

A nyertes pályázatot megjutalmazzuk 100.000 forintnyi Viwa Vitaminwater-rel, illetve a csapat felajánlása egy invitáció valamely idei éles tesztünkre a nyertesnek és további 3 általa választott személynek.Nagyon izgatottan várjuk már a végeredményt, ugyanis vasárnap lezárjuk a pályázatok beküldésének lehetőségét, és a hétfői csapatos meetingen kiválasztjuk a nyertest, akit már az azt követő napon értesítünk. Nyereményeinek átadása pedig a Rollout eseményünkön fog majd megtörténni a Városligetben, június 17-én.

 


Köszönjük a beküldött pályázatokat, reméljük nektek is tetszett ez a lehetőség, a jövőben szeretnénk még hasonló kooperációkat veletek!

 

Comments


bottom of page