top of page

Egyedülálló autóbemutató a Városligetben.

A BME Motorsport csapata idén történelmet ír. A magyar Formula Student világában még sosem rendeztek Rollout eseményt ilyen nívós környezetben.

 

De mi is az a Rollout? A Rollout minden Formula Student versenycsapat legmeghatározóbb eseménye egy adott évben, ahol a csapatok bemutatják legújabb fejlesztésű versenyautójukat a nagyközönségnek és a támogatóiknak. Mindez ünnepélyes keretek között történik, ugyanis esetünkben is 80 egyetemi hallgató odaadó munkájáról van szó, ami szeptember óta szüntelen zajlik, megérdemli a felhajtást. Ráadásul a csapat hallgatói kétség nélkül tekinthetőek az ország legtehetségesebb és leggyakorlatiasabb diákjainak, hiszen az egyetemi padokban elsajátított tudást rögtön átültethetik a gyakorlatba, egy éles projekt keretei között.

 


Éppen ezért készülünk gőzerővel a 17-ei rendezvényünkre. Egyedülállót szeretnénk alkotni, a helyszínhez és a csapathoz méltó módon fogjuk prezentálni idei versenyautónkat, az FRC-11-et.

 

Gondolunk azokra is, akiknek nem felelt meg az időpont, vagy éppen közbe jött valami. Az egész esemény valós időben követhető lesz közösségi médiás oldalainkon, a 4K Raiders csapatának jóvoltából egy magas minőségű élő közvetítéssel tudjuk bevonni majd az otthonmaradókat.

 

Nem titkolt célunk ezzel a rendezvénnyel az, hogy a csapat népszerűsítésén felül magát a Formula Student kategóriát is szélesebb körben ismertethessük az országban. Az egész idei év során többek között ezt is kitűztük a zászlónkra, ugyanis úgy gondoljuk, hogy ez a versenysorozat is rettentő sok izgalmat és kihívást vonz magával, mindazok mellett, hogy kineveli a jövő mérnökeit és tehetségeit.

 

Az eseményre szívesen várunk minden érdeklődőt, aki hétfő estig (06.10) regisztrál honlapunkon. Biztosítunk minden kilátogató vendéget, hogy jól fogja magát érezni és egy, az átlagostól merően eltérő Formula Student élményt fogunk tudni nyújtani számára.

  

Comments


bottom of page