top of page

Hibrid formában zajlott az őszi Techtogether verseny

2020. október 20-21. között rendezték meg a Techtogether Automotive Hungary & Ipar Napjai 2020 mérnökhallgatói versenyt a Hungexpo-n.


A koronavírus-járvány nem csak a tavaszi, hanem az őszi Techtogether versenyt is befolyásolta - ez alkalommal azonban már nem online, hanem hibrid formában zajlott a megmérettetés - tehát a személyes jelenlét mellett otthonról, videokonferencia keretében is részt lehetett venni a rendezvényen. A versenyen 12 egyetemi csapat vett részt, köztük gyakorlatilag az összes hazai Formula Student csapat.


Csapatunk személyesen vett részt a Techtogether versenyen, amely két napon keresztül tartott. A járvány érződött a létszámon is, több vállalat online formában jelent meg a rendezvényen. A helyszínen kapott feladatok megoldása mellett az előzetesen megoldott feladatainkat is prezentálni kellett a vállalatok képviselőinek.

A BME Motorsport csapata a Techtogether Automotive Hungary & Ipar Napjai 2020 rendezvényen

A BME Motorsport az összetett 4. helyen végzett. Az SMC Hungary Kft. helyszíni feladatában csapatunk bizonyult a legjobbnak, amelyért különdíjban is részesültünk. Az angol nyelvű műszaki kvíz versenyszámban az Arrabona Racing Teammel osztozva az első helyen végeztünk, emellett a Schaffler Savaria Bt. és a Tequa International Kft. feladatában a 3. helyet zsebeltük be.コメント


bottom of page