top of page

Minden kérdésre választ adott a BME Motorsport csapata

Január 26.-án a csapatunk részt vett a saját és az egész FS mezőnyének talán egyik legfontosabb eseményén, a verseny kvalifikációs kvízeken.


            Ez az évente megrendezésre kerülő esemény határozza meg, hogy ki melyik versenyen vehet részt a nyári versenyszezon alatt. Ilyenkor a csapatok tagjai (legyenek azok Mérnökök, Adatelemzők, vagy Marketing & szponzorációsok) összeülnek és egy egésznapos kvízdömpig keretein belül különféle szakmai, logikai, vagy éppen gazdasági kihívásokat jelentő kérdéseket igyekeznek megválaszolni. Minden verseny egy 2 órás blokkot kap az adott napon, így minden csapat egyszerre oldja ugyanazt a kvízt. Ebből következik, hogy sok esetben a válaszadás gyorsasága is számít.             Büszkék lehetünk magunkra, hiszen elmondhatjuk azt, hogy minden kvízen elértük a szükséges ponthatárt így szabadon válogathattunk a 2024-es szezon versenyei közül.


            A csapat pedig úgy döntött, hogy a szezont az egyik hazai versenyünkkel az FS Easter-el kezdi majd meg. Ezt követi majd a számunkra rengeteg izgalmas újdonságot rejtegető FS Austria, Spielberg-ben, a Red Bull Ringen, az Osztrák nagydíj hazájában. Majd két, már ismerősebb helyszín következik, az FS Czech Republic és az FS Alpe Adria.


            Már nagyon várjuk, hogy ott legyünk ennek a négy versenynek a rajtrácsán és reméljük, hogy ezek után a megmérettetések után is olyan büszkék lehetünk a teljesítményünkre, mint amilyenek a kvíz után voltunk.

Comments


bottom of page