top of page

Színpadon az FRC-11! A 2024-es Rollout.


Hatalmas várakozást és rengeteg felkészülést követően 2024.06.17-én végre megrendezésre került a csapatunk szezonjának egyik legfontosabb eseménye, a Rollout.Az új versenyszezon autójának bemutatása minden motorsport csapat életében egy különleges esemény, így mi is igyekeztünk az FRC-11 leleplezését a lehető legemlékezetesebbé tenni, kezdve akár a helyszín választással, akár a program terv színesítésével.


Az esemény, ahogy azt már korábban beharangoztuk, a Városliget szélén az Állatkerti körúton került megrendezésre. Ez a magyar Formula Student világában egy nagy mérföldkőnek számít, hiszen szinte egyedülálló módon a BME Motorsport csapata volt az egyetlen, aki külső helyszínt választott az autójának felfedésére.


A bejutást a VIWA vitaminwater, a csapat frissítésért felelős támogatója segítette és tette hűsítőbbé a vendégeink számára változatos ízű üdítők biztosításával.A beengedést követően a vendégeinknek volt lehetősége részletesebben megnézni az előző évi autónkat, valamint beszélgetni a csapatunk tagjaival. Nagyon jól esett ennyi büszke szülőt, családtagot, barátot, valamint szponzort látnunk. Az ő támogatásuk és munkájuk nélkül nem érhetnénk el ilyen sikereket.


Az előadások sorát Balogh Eszter csapatkapitányunk és Havasi Marcell főszerelőnk kezdte, akik igyekeztek közelebb hozni és bemutatni a közönségnek a BME Motorsport csapatát, valamint a Formula Student világát. Arról is szó esett, hogy milyen tervekkel és elvárásokkal vágunk neki az előttünk álló szezonnak, illetve hogy milyen kihívásokat jelentett számunkra a 2024-es autó megtervezése és legyártása.


Ezt követően csoportjaink vezetőin volt a sor, hogy elmeséljék milyen fejlesztéseket értek el például a motor, a váz, vagy éppen a futómű területén.


Kihirdettük továbbá a motor borítás dizájn készítő versenyünk győztesét, aki nem más volt, mint Tólnai Róbert. Köszönjük szépen Róbert munkáját, illetve a VIWA vitaminwater-nak a nyeremény felajánlását!


A beszédeket követően pedig eljöhetett az a pillanat, amire már szeptember óta vártunk. Az FRC-11 szó szerint begördült a nézőink elé, amivel a csapatunk egy új korszakba lépett.Szeretnénk még egyszer megköszönni mindenkinek, hogy eljött a rendezvényünkre! Továbbá hálával tartozunk minden szponzorunknak az egész éves támogatásért! Nélkülük sem ez az esemény, sem az ott előgördülő autó nem jöhetett volna létre!

Commentaires


bottom of page