Projekt

Projekt

2020

Formula Student - BME Motorsport

A Formula Student egy olyan versenysorozat, ahol nemzetközi egyetemek hallgatói mérhetik össze tudásukat évről évre egymással. A cél egy olyan csapat létrehozása, mely fő feladata egy egyedi versenyautó tervezése, megépítése és üzemeltetése.

 

A BME Motorsport csapata 2018 októberében alakult azzal a céllal, hogy a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem falai között még több hallgatónak legyen lehetősége ilyen különleges formában tanulni a kötelező egyetemi teendők mellett. Csapatunk egy belsőégésű motorral működő versenyautót fejleszt, ügyelve arra, hogy minden apró részlet megfeleljen a Formula Student szabályainak.

Egy ilyen közösség működéséhez a hallgatók és az egyetem mellett elengedhetetlen szerepük van a támogató cégeknek is. A vállalatok a projekt elősegítésével olyan alap- és mesterszakos fiatalokat nevelnek ki, akik képesek lesznek komplex gondolkodásra, magasfokú problémamegoldásra, különböző szoftverek, eszközök és anyagok használatára.

A támogatásoknak köszönhetően a csapattagok nem csak az egyetemi kapcsolatok terén fejlődhetnek, de az iparban dolgozókkal és a versenyeken résztvevő nemzetközi mezőnnyel is bővíthetik kapcsolati tőkéjüket.

Kapcsolat:

      Bánóczi László – Csapatkapitány

      +36 20 484 0132         laszlo.banoczi1@gmail.com

      Dén Dániel – Főmérnök

      +36 30 528 4765         den0408.dn@gmail.com

Postacím:

      Budapest, Műegyetem rkp. 3, 1111

      K épület, Földszint 94

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle