Projekt 2020

Projekt CV 2019/2020

A második szezonunk során fontos szempontnak tartjuk, hogy a csapat 40 főre növekedjen, így sokkal több munkát tudunk elvégezni és minőségi javulást is érhetünk el, aminek köszönhetően a nyári versenyeken eredményesebb lehet a BME Motorsport. 

A 2020-as szezon céljainak megfelelően kvalifikáltuk magunkat a magyarországi FSEast, a FS Germany és FS Czech Republic versenyekre. A járvány a Formula Student világát sem kímélte, a versenyszezont törölték, ennek ellenére megépítettük autónkat, amit így megnövelt teszttávnak fogunk kitenni, valamint haza szlalomversenyeken indítunk el.

Az oktatás szerepét idén is fontosnak tartjuk és a Formula Student keretein kívül is keressük a kihívásokat lehetőségeket. A csapat már 2019 tavaszán is részt vett a Techtogether versenyen, amin második helyezést ért el. Ezt a jó sorozatot folytattuk az ősszel, illetve 2020 tavaszán is, ismét a dobogón zártunk. Továbbá több szakmai rendezvényen, oktatáson igyekszünk bővíteni a tudásunkat.

Mérnöki oldalról tekintve a csapatot jelentős fejlesztések következnek az első szezonunk tapasztalataira alapozva. A 2020-as versenyszezonra egy teljesen újra gondolt koncepciót szeretnénk megvalósítani. Az új karbon monocoque váz, a teljes aerodinamikai csomag és az új motor is csapatunk  koncepciójának szerves része, ami versenyképessé teszi céljaink eléréséhez az autót.

Budapest - Győr 

Az első szezonunk utáni közös megbeszélések alkalmával a BME Motorsport és a győriek motorfejlesztő csapata, a SZEngine a 2020-as versenyszezonban is együtt fog dolgozni azon, hogy minél jobb eredményeket érhessünk el. Az biztos, hogy az idei szezonban is sok kihívást kell közösen megoldanunk, de már sokkal tapasztaltabbak vagyunk. Hiszünk abban, hogy a kemény munkának idén is meg lesz az eredménye.

szengine logo

Kapcsolat:

      Bánóczi László – Csapatkapitány

      +36 20 484 0132         laszlo.banoczi1@gmail.com

      Dén Dániel – Főmérnök

      +36 30 528 4765         den0408.dn@gmail.com

Postacím:

      Budapest, Műegyetem rkp. 3, 1111

      K épület, Földszint 94

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle