Projekt 2020

Projekt CV 2019/2020

A második szezonunk során fontos szempontnak tartjuk, hogy a csapat 40 főre növekedjen, így sokkal több munkát tudunk elvégezni és minőségi javulást is érhetünk el, aminek köszönhetően a nyári versenyeken eredményesebb lehet a BME Motorsport. 

A 2020-as szezonban ismét szeretnénk kvalifikálni a csapatot a magyarországi FSEast versenyre, aminek feltétele egy februárban kitöltendő regisztrációs kvíz. Amennyiben ezt a 2019-es évhez hasonlóan sikerül jól megírnunk, akkor nem lehet kérdés a részvétel.

A szezon során további két versenyre szeretnénk még kijutni. A három nemzetközi esemény mindegyikén szeretnénk a TOP 15-be bekerülni és megmutatni tudásunkat a többi csapatnak is.

Az oktatás szerepét idén is fontosnak tartjuk és a Formula Student keretein kívül is keressük a kihívásokat lehetőségeket. A csapat már tavasszal is részt vett a Techtogether versenyen, amin második helyezést ért el. Ezt a jó sorozatot szeretnénk a jövőben is megtartani és 2019 őszén, illetve 2020 tavaszán ismét részt venni ezeken a versenyeken. Továbbá több szakmai rendezvényen, oktatáson igyekszünk bővíteni a tudásunkat.

Mérnöki oldalról tekintve a csapatot jelentős fejlesztések következnek az első szezonunk tapasztalataira alapozva. A 2020-as versenyszezonra egy teljesen újra gondolt koncepciót szeretnénk megvalósítani. Az új karbon monocoque váz, a teljes aerodinamikai csomag és az elektronikus váltórendszer is csapatunk új koncepciójának szerves része, ami versenyképessé teszi céljaink eléréséhez az autót.

Budapest - Győr 

Az első szezonunk utáni közös megbeszélések alkalmával a BME Motorsport és a győriek motorfejlesztő csapata, a SZEngine a 2020-as versenyszezonban is együtt fog dolgozni azon, hogy minél jobb eredményeket érhessünk el. Az biztos, hogy az idei szezonban is sok kihívást kell közösen megoldanunk, de már sokkal tapasztaltabbak vagyunk. Hiszünk abban, hogy a kemény munkának idén is meg lesz az eredménye.

szengine logo

Kapcsolat:

      Marton Péter – Csapatkapitány (szponzoráció és támogatás)

      +36 30 971 0111         martonox@gmail.com

      Pláner Benedek – Főmérnök

      +36 30 730 4264         benedek.planer@gmail.com

Postacím:

      Budapest, Műegyetem rkp. 3, 1111

      K épület, Földszint 94

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle