top of page

RÓLUNK

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem falai között működő BME Motorsport 2018 októberében alapult meg azzal a céllal, hogy a felsőoktatási tanulmányok mellett tanulási és fejlődési lehetőséget biztosítson mind az alap- és mind a mesterszakos hallgatók számára.

A BME Motorsport a nemzetközi Formula Student versenysorozatban képviseli hazánkat, a belsőégésű (CV) kategóriában. A kizárólag egyetemi hallgatókból álló csapatot kezdetben csupán 8 fő alkotta, amely az elmúlt két évben 50 fős alakulattá bővült. Tagjaink jelentős része mérnöki tanulmányokat folytat - így csapatunkat zömében leendő gépészmérnökök, járműmérnökök és mechatronikai mérnökök alkotják, emellett gazdasági szakokról is vannak hallgatóink.

52329113494_742ca8463d_o.jpg

CSOPORTOK

Image by ThisisEngineering RAEng

Design

Ide lehet bármit írni ami ez csak egy kitöltő szöveg. Meg majd a betűstílust is lehet változtatni. Meg a színét is.  De egyébként látszik, hogy elég sok szöveg elfér ide szóval nyugodtan lehet írogatni.

Image by Ahsanization ッ

Test

Kitöltő szöveg kitöltő szöveg kitöltő szöveg kitöltő szöveg kitöltő szöveg kitöltő szöveg

Image by Pavel Neznanov

Supply

I’m a paragraph. Use this space to tell people more about what you do and the services you offer. Double click here or click Edit Text to get started.

READ MORE
bottom of page