RÓLUNK

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem falai között működő BME Motorsport 2018 októberében alapult meg azzal a céllal, hogy a felsőoktatási tanulmányok mellett tanulási és fejlődési lehetőséget biztosítson mind az alap- és mind a mesterszakos hallgatók számára.

A BME Motorsport a nemzetközi Formula Student versenysorozatban képviseli hazánkat, a belsőégésű (CV) kategóriában. A kizárólag egyetemi hallgatókból álló csapatot kezdetben csupán 8 fő alkotta, amely az elmúlt két évben 50 fős alakulattá bővült. Tagjaink jelentős része mérnöki tanulmányokat folytat - így csapatunkat zömében leendő gépészmérnökök, járműmérnökök és mechatronikai mérnökök alkotják, emellett gazdasági szakokról is vannak hallgatóink.

_MG_1556(1).jpg

CSOPORTOK

Image by ThisisEngineering RAEng

Design

Ide lehet bármit írni ami ez csak egy kitöltő szöveg. Meg majd a betűstílust is lehet változtatni. Meg a színét is.  De egyébként látszik, hogy elég sok szöveg elfér ide szóval nyugodtan lehet írogatni.

Image by Ahsanization ッ

Test

Kitöltő szöveg kitöltő szöveg kitöltő szöveg kitöltő szöveg kitöltő szöveg kitöltő szöveg

Image by Pavel Neznanov

Supply

I’m a paragraph. Use this space to tell people more about what you do and the services you offer. Double click here or click Edit Text to get started.

READ MORE