top of page

Megjelenések terén is megkezdte a 2024-es évet a BME Motorsport csapata

2024. 01. 11. és 01. 13. között került megrendezésre a Hungexpo területén az Educatio kiállítás, amely az ország legnagyobb továbbtanulási témában rendezett kiállítása. A kilátogatók megismerkedhettek többek között a Magyar Honvédséggel, akik tankokkal és helikopterekkel igyekeztek népszerűsíteni a katonai képzést. A modern technika iránt érdeklődők olyan robotokkal találkozhattak, amelyek táncoltak, vagy éppen kutyaként szaladgáltak fel alá a kiállításon. Ami viszont számunkra ennél is fontosabb, hogy a kiállítás érdekes részét képezték az ország Formula Student csapatai, így mi is, a BME Motorsport.



3 nap alatt a BME standjánál a látogatók beszélgethettek csapattagjainkkal és megtekinthető volt a 2023-as versenyszezont teljesítő autónk, az FRC-X. Igyekeztük népszerűsíteni a Műegyetemet és mesélni az érdeklődőnek az egyetem képzéseiről, valamint az ezeken kívüli remek lehetőségekről, mint amilyen a BME Motorsport és a Formula Student is. Sok leendő egyetemista látogatott el hozzánk, akik mind nagyon kíváncsiak voltak a csapatunkra és akiktől rengeteg érdekes kérdést kaptunk. Aki szeretett volna még az autónkba is beülhetett. Jól esett nekünk, hogy ekkora volt az érdeklődés a csapatunk iránt. Sokan úgy kerestek fel minket, hogy már korábban hallottak rólunk, tudták mi az a Formula Student és hogy milyen csapat is a Motorsport. Valamint meghívást kaptunk az Educatio VIP előadójába is, ahol a HÖOK konferenciáját tartották. Itt csapatkapitányunk Balogh Eszter egy válogatott és megtiszteltetést jelentő közönségnek adhatott elő a BME Motorsportról, egyedüli Formula Student csapatot képviselő előadóként. Az ilyen jellegű visszajelzésekért mindig nagyon hálásak vagyunk, hiszen ezek az egész csapat munkáját dicsérik, legyen szó a mérnökökről, vagy a marketing és szponzoráció csoportunkról.


Nagyon köszönjük a kiállítás szervezőinek a meghívást! Egy élmény volt találkozni a jövő motorsportosaival! Reméljük jövőre is lehetőségünk nyílik majd begurítani az autónkat az Educatio-ra!

bottom of page